Novak Đoković: Iako nisam u prvih 10, još uvek mogu da "izađem na crtu" svakome (foto/video)

Autor:

14.01.2018 12:00

Foto:

Foto:



Novak Đoković se sprema za prvi takmičarski meč posle šestomesečne pauze, a na teren će najverovatnije u utorak oko 3 sata po našem vremenu.


Srpski teniser je dva dana pre početka Australijan opena rekao da nije 100 posto oporavio lakat, ali da se nada da će do meča sa Amerikancem Donaldom Jangom biti maksimalno spreman.


U Melburn je stigao i Andre Agasi, koji je se povredio na skijanju i morao je da otkaže neke egzibicione mečeve, ali ne i obaveze prema Đokoviću. Oni su danas odradili prvi zajednički trening, a ekipa je bila u punom sastavu jer je na terenu bio i drugi trener Radek Štepanek.

Novak je tokom treninga nosio rukav na desnoj ruci, ali se nije štedeo čak ni prilikom servisa. Đoković je promenio pokret prilikom serviranja jer je tada osećao bol u laktu.

U intervjuu za "Fox Sports Asia" naš najbolji teniser je izjavio da je svestan da nije u top formi, ali da još uvek može da "izađe na crtu" svakom igraču.

 - Australijan open sam osvojio šest puta i to je verovatno moj najomiljeniji turnir, tako da se radujem povratku na teren. Naravno, situacija je sada nešto drugačija, nisam igrao šest meseci i svestan sam svojih ograničenja. Iako se više ne nalazim u prvih deset na ATP listi, jš uvek sam isti momak i još uvel mogu da "izađem na crtu" svakome - rekao je Novak.

Maja Gašić

Autor