Sara Džesika Parker otkrila ko bi mogao da igra Samantu u "Seksu i gradu 3"

Autor:

17.01.2018 18:54

Foto:

Foto:



Ženski deo publike bio je u najmanju ruku razočaran kad se pročulo da neće biti trećeg nastavka filma "Seks i grad". Iako je scenario već napisan, a svi svetski mediji preneli da ćemo još jednom imati priliku da pratimo dogodovštine najpoznartije četiri Njujorčanke, otkrilo se da se odustalo od projekta.

Sintija Nikson: Veliki životni obrt zvezde serije “Seks i grad”

Razlog - Kim Katral koja je igrala seksepilnu Samantu je odlučila da ne želi više da igra zavodnice u 62. godini... Međutim, izgleda da priča oko "Seksa i grada 3" nije potpuno gotova...

Објава коју дели Kim Cattrall (@kimcattrall) дана 1. Јун 2016. у 4:08 PDT


Naime, Sara Džesika Parker je gostovala u emisiji "Elen Dedženeris šou", a evo šta je rekla o mogućnosti snimanja trećeg nastavka ovog filma...

- Mislim da se sada nalazimo u jednom procesu žaljenja i tuge zbog svega. Mada još uvek se ništa ne zna. Možda bismo mogli da razmislimo... na primer o tome da ti igraš Samantu - šaljivo je rekla glumica voditeljki i glumici Elen Dedženeris.

Објава коју дели 21 WFMJ | Youngstown (@wfmj) дана 17. Јан 2018. у 8:22 PST


Na kraju je ipak dodala da zaista ništa precizno ne može da kaže, ni da filma definitivno neće biti, niti da će ga zasigurno biti.

Објава коју дели -Jessica? (@mybookofidols) дана 17. Јан 2018. у 8:12 PST


- Zaista ne znam. Prošle nedelje sam rekla "ne", a ove već... Nisam sigurna. Možda pronađemo način da snimimo treći deo. Ali trenutno, zaista ništa ne znam - zaključila je Sara.

Maja Gašić

Autor