Glavna tema u Velikoj Britaniji: Princ Vilijam promenio frizuru (foto)

Autor:

19.01.2018 11:45

Foto:

Foto:



Da se svaki potez britanske kraljevske porodice pomno prati, svako njihovo pojavljivanje u javnosti detaljno analizira, a u svakoj izgovorenoj reči traži dublje značenje - to nam je svima jasno. Britanci su opsednuti članovima monarhije, pa zato nije ni čudo što je jedna tako banalna stvar, kao nova frizura princa Vilijama izazvala toliko pažnje.

Stariji unuk kraljice Elizabete Druge nažalost je slabu kosu nasledio od oca, princa Čarlsa. Kao i veliki broj muškaraca, i on se bori sa opadanjem vlasi u predelu skalpa, a godinama se šiša "klasično" - kraće u predelu temena, a duže tamo gde je kosa gušća.

Ipak, ni takva frizura ne skriva ovaj nedostatak, naprotiv, ističe ga. Upravo zbog toga većina muškaraca koji se bore sa istim problemom najčešće briju glavu.

Budući da je predstavnik kraljevske porodice, Vilijamu to nije dozvoljeno, pa je rešio da koliko je moguće, koliko mu "pravila" dozvoljavaju, promeni frizuru.


Princ se ošišao, kako to stručan muški svet tvrdi, na "trojku" i mora se priznati da mu ova nova frizura daleko bolje stoji...

Објава коју дели Sky News (@skynews) дана 19. Јан 2018. у 12:58 PST

Објава коју дели Babylon FM (@babylonfm) дана 18. Јан 2018. у 10:24 PST

Maja Gašić

Autor