Ponovo krši kraljevska pravila: Megan Markl na udaru kritika

Autor:

21.01.2018 16:30

Foto:

Foto:



Nakon što je na svečanoj proslavi Božića u Sandringamu u Velikoj Britaniji podigla prašinu isplazivši jezik u javnosti, Megan Markl ponovo se našla na udaru kritike zbog kršenja kraljevskih pravila.

Tokom posete Kardifu, Megan Markl i princa Harija dočekalo je mnoštvo Velšana koji nisu krili oduševljenje budućom pripadnicom britanske kraljevske porodice.

Kraljevska ljubavna priča: Film o romansi princa Harija i Megan Markl

Lepa Amerikanka dočekana je euforično, s cvećem i poklonima, a zbog jedne malene obožavateljke Megan Markl je prekršila i strogi kraljevski protokol, prenosi Dejli mejl.

Ona se srdačno pozdravljala sa okupljenim ljudima ispred dvorca u Kardifu, a tokom susreta s Velšanima nije skidala široki osmeh s lica.

Kada ju je jedna devojčica zamolila za autogram, sada već bivša holivudska glumica uzela je hemijsku olovku i potpisala se, kao što je to do sada uradila ko zna koliko puta.

Međutim, tim potezom Markl je prekršila strogo kraljevsko pravilo koje nalaže pripadnicima porodice da ne dele autograme i ne pristaju na selfije s obožavaocima.

Koje prezime će princ Hari i Megan Markl koristiti kad se venčaju?

Umesto toga, uobičajeno je da pripadnici kraljevske porodice na zahtev za autogram odgovaraju pristojnim "Ne, ne mogu".

This is so cute ❤️ Harry & Meghan while visiting Cardiff .

Објава коју дели ? Meghan & Harry ? (@meghanharrydaily) дана 21. Јан 2018. у 6:35 PST

Prema protokolu, autogram ne sme da se da jer se time olakšava potencijalno falsifikovanje kraljevskog potpisa. Jedini izuzetak napravio je princ Čarls, kada je žrtvama poplave u Kornvolu napisao na parčetu papira "Čarls 2010".