Holivud je plitka industrija: Zvezda "Igre prestola" o ženskim ulogama i fatalnim damama

Autor:

23.01.2018 18:44

Foto:

Foto:



Popularna TV serija "Igra prestola" neće nastaviti da se snima posle osme sezone, čije prikazivanje je najavljeno za jesen 2019., a sudeći po izjavi jedne od glavnih zvezda serije itekako je zabrinuta za vlastitu budućnost.

Naime, 20-godišnja Mejsi Vilijams posle uloge u megapopularnoj seriji, zabrinuta je za svoju glumačku karijeru i već ima jasnu ideju kakve bi joj uloge u perspektivi mogle biti ponuđene.

Vrtoglave cifre: Honorari zvezda “Igre prestola” obaraju sve rekorde

- Svesna sam svoga izgleda i znam da nikada neću biti fatalna zavodnica, kako u stvarnom životu, tako i u poslu... Holivud je prilično plitka industrija i bojim se da za mene neće biti mnogo uloga... - rekla je mlada glumica i dodala:

Emili Klark o seksizmu u Holivudu: Bila sam naivna, dugo mi je trebalo da shvatim da me tretiraju drugačije

-Nemojte me pogrešno shvatiti - apsolutno se divim svim prelepim damama iz glumačkog sveta i volim ida h gledam u serijama i filmovima, ali isto tako mislim da je tužno što ekran i veliko platno 'trpe' samo jednu vrstu lepote kojoj ja očito ne pripadam - izjavila je talentovana Engleskinja, koja od svoje 12. godine u "Igri prestola" tumači lik Arje Stark.