Novak Đoković: Predviđaju mu kraj karijere, a evo šta naš teniski as kaže na sve to (foto)

Autor:

24.01.2018 11:21

Foto:

Foto:



Fanovima  Novaka Đokovića i ljubiteljima tenisa u Srbiji  srušili su se snovi kada je naš sportski as zaustavljen u osmini finala Australijan opena. Šestomesečna pauza i povreda lakta su učinili svoje, Nole jednostavno nije mogao da pobedi Južnokorejca Hjeona Čunga koji je najveće iznenađenje gren slema u Melburnu.

Nakon lavovske borbe Novak poražen u Melburnu: Braća Mari pružila podršku našem teniseru (foto)

Iako je sam Nole bio vrlo oprezan u izjavama, naglašavajući da još nije u top formi nakon pola godine mirovanja i ozbiljne povrede, to nije sprečilo takozvane stručnjake da brže bolje donesu zaključak kako je njegovoj sportskoj karijeri odzvonilo.

I dok su neki prognozirali da će Đoković ipak morati da se podvrgne operaciji lakta, veliki je broj onih koji veruju da će se posle Australijan opena nekadašnji broj jedan i po mnogima jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta penzionisati...

Ko je Jelena Đoković? Novak se trijumfalno vratio tenisu, a šta svet piše o njegovoj supruzi

Nakon poraza od Čunga, Novak je iskreno čestitao teniseru koji je priznao da mu je Srbin idol i da se trudi da ga kopira u igri, a što se tiče napuštanja "belog sporta", evo šta je rekao...

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Jan 22, 2018 at 6:36am PST


 - Zahvalan sam što sam bio na AO. Srećan što sam uopšte igrao. Vidimo se sledeće godine, Melburne - napisao je u komentaru uz fotku.

Maja Gašić

Autor