Nikad lepša: Ana Kurnjikova blista mesec dana nakon porođaja (foto)

Autor:

30.01.2018 19:12

Foto:

Foto:



Ana Kurnjikova, jedna od najlepših teniserki u istoriji ovog sporta, koja je (istinu za volju) više punila stranice magazina zahvaljujući svom izgledu nego uspesima na terenu, pre mesec dana je po prvi put postala mama.

Misteriozan par Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas: Da li će dolazak blizanaca sve promeniti?

A post shared by TENNIS (@tennis_stories) on Dec 18, 2017 at 1:57pm PST

Ona i njen dugogodišnji partner, muzička zvezda Enrike Iglesijas dobili su blizance Lusi i Nikolasa, a svet je bio zapanjen jer niko zapravo nije ni znao da je Ruskinja trudna.


I dok su uvek nastojali da i najsitnije detalj svog privatnog života sakriju od javnosti, o čemu svedoči i podatak da čak ni slavni Enrikeov otac Hulio Iglesijas nije upoznao buduću snaju, kad su bebice stigle, postupili su sasvim suprotno. Vrlo brzo su na na društvenim mrežama objavili fotke blizanaca.

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on Jan 16, 2018 at 10:48am PST


A ovih dana je Ana, u novom maniru otvorenosti prema javnosti, objavila i kratak video snimak treninga, na kome se vidi da je lepa Ruskinja rekordnom brzinom povratila zavidnu figuru.

A post shared by ? Anna ?Аня (@annakournikova) on Jan 29, 2018 at 12:26pm PST


Bivša teniserka je objavila i zabavan video kako uz muziku svog dragog Enrikea đuska na brodu, a komentari su bili da nikad nije izgledala lepše...

Maja Gašić

Autor