Melanija Tramp: Prva dama voli da prkosi pravilima(foto)

Autor:

31.01.2018 11:26

Foto:

Foto:



Svako pojavljivanje Melanije Tramp u javnosti danima se prepričava i detaljno analizira u medijima. Prva dama dočekana je sinoć ovacima kada je došla na predsednički govor svog supruga o stanju nacije u Kapitol Hilu, ali ono po čemu će se dugo pamtiti ovaj događaj, jeste to što je Melanija stigla posebnim automobilom, odvojeno od Donalda Trampa i tako prekršila dugogodišnju tradiciju.

Knjiga koja je razbesnela Trampove: Prljav veš, intrige i skandali unutar Bele kuće

Iako se šuška da je taj potez prouzrokovan skandalom oko Donaldove navodne preljube, Bela kuća tvrdi da je lepa Slovenka odlučila da se vozi sa gostima kako bi s njima provela što više vremena.

Osim neobičnim dolaskom, supruga prvog čoveka Amerike iznenadila je, kako prenose svetski mediji i odevnom kombinacijom. Došla je u belom Diorovom odelu, "Dolče i Gabana" bluzi, koje je uparila sa svojim omiljenim nude Lubuten štiklama. Mnogi su primetili neverovatnu sličnost njene kombinacije s onom koju je nosila veći deo svoje kampanje Hilari Klinton, Trampova demokratska suparnica na predsedničkim izborima, pa čak i na Trampovoj inauguraciji.

Svetski mediji navode da prva dama nije viđena sa svojim suprugom od novogodišnjih praznika, a razlog tome je navodno Melanijin bes zbog glasina da je njen suprug platio porno-zvezdi Stormi Daniels da ćuti nakon što je navodno imao aferu s njom, 2006. godine, nedugo pošto je Melanija rodila sina Barona.

Објава коју дели Nassawein (@nassawein) дана 31. Јан 2018. у 12:49 PST

Trampovi od “Gugenhajma” tražili Van Goga, muzej im ponudio čisto zlato

U Belu kuću su se supružnici Tramp, ipak vratili zajedno, u službenoj limuzini.