Novak Đoković nakon operacije: Lagani treninzi sa zavojem na ruci (video)

Autor:

06.02.2018 09:57

Foto:

Foto:



Pozivajući se na švajcarski list “Blick”, početkom meseca su strani i domaći mediji preneli informaciju da je najbolji srpski teniser Novak Đoković operisao lakat sa kojim duže vreme ima probleme.

Novak Đoković: Imao sam intervenciju na laktu

Kako se pisalo, Đoković je obavio kraći hirurški zahvat u klinici u Mutencu u blizini Bazela, a sam teniser je putem društvenih mreža, ubrzo potvrdio potvrdio da je imao intervenciju.

– Pre nekoliko dana sam odlučio da uradim manju intervenciju na laktu. Deluje da sam sada na pravom putu, na putu punog oporavka. Moram vam reći, ovo je težak put - napisao je Nole na svom instagram profilu.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Feb 2, 2018 at 2:27pm PST


Kakav zahvat je bio u pitanju i koliko će trajati oporavka, Nole tada nije objasnio, a juče je preko društvenih mreža najbolji srpski teniser obavestio navijače da je počeo sa oporavkom i laganim treninzima.

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on Feb 5, 2018 at 11:11am PST

- Hvala svima na podršci koju ste mi pružili od petka i moje objave o operaciji. Radujem se što ću moći da sa vama podelim kako napreduje oporavak - napisao je u komentaru uz kratak video-snimak na kojem se vidi da vežba sa rukom u zavoju.

Maja Gašić

Autor