Hrabar potez 50-godišnje glumice: Džilijan Anderson potpuno naga u PETA kampanji (foto)

Autor:

08.02.2018 21:00

Foto:

Foto:



Uoči ovogodišnjeg Fashion Week-a u Njujorku, međunarodno udruženje za zaštitu životinja PETA angažovalo je poznatu glumicu Džilijan Anderson da bude zaštitno lice njihove nove kampanje protiv nošenja krzna.


Holivudska glumica, koju je publika upoznala i zavolela kao deo legendarnog dvojca Molder (Dejvid Duhovni) i Skali u kultnoj seriji "Dosije X", a u kojoj odlučila je da pozira potpuno naga! Sa ukrasom u kosi u vidu mačjih ušiju, Džilijan je pokazala da u 50. ima zadivljujuću figuru.

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana) on Feb 7, 2018 at 10:47am PST


- Radije bih išla gola, nego da nosim krzno - poručuje sa postera nasmejana glumica.

Bilbord veličine 20 metara s njenom nagom fotkom biće postavljen na najprometnijoj železničkoj stanici u Njujorku - Penn Station, i to za vreme ovogodišnjeg Fashion Week-a, koji traje od 8. do 16. februara.

A post shared by Gillian Anderson (@gilliana) on Dec 7, 2017 at 11:09am PST


Džilijan je objasnila zbog čega se odlučila na ovaj korak.

- Iskoristiti moje telo kako bi se ukazalo na ovaj problem je za mene bilo potpuno oslobađajuće. Ljudi često okreću glavu kada vide reklame protiv nošenja krzna, kada se vidi šta sve rade jadnim životinjama, ali "gole" PETA kampanje rado pogledaju, pa sam zato ponosno što sam i ja deo jedne - istakla je Andersenova.

 

Maja Gašić

Autor