Prijatelji i kolege opraštaju se od Nebojše Glogovca: Otišao je veliki glumac i častan čovek

Autor:

09.02.2018 11:48

Foto:

Foto:



Istaknuti glumac Nebojša Glogovac preminuo je jutros posle kratke i teške bolesti, a tužna vest zatekla je sve prijatelje, kolege i poštovaoce dela jednog od najvećih srpskih glumaca koji se pojavio proteklih decenija na srpskoj umetničkoj sceni.

Nije izdržao bitku sa opakom bolešću: Preminuo Nebojša Glogovac

Brojne poznate ličnosti na društvenim mrežama opraštaju se od velikog umetnika i izražavaju nevericu i bol zbog preranog odlaska.

Glumica Ljiljana Blagojević uputila je poslednji pozdrav dragom kolegi.

Sergej Trifunović među prvima se oglasio

Poruke tuge i bola iz časa u čas ostavljaju brojne Nebojšine kolege, među njima su Nataša Ninković, Dragana Mićalović, Branislav Trifunović, Jelisaveta Orašanin,  Jelena Gavrilović, muzičar Željko Joksimović, voditelj Ognjen Amidžić...

Jos jedan andjeo. Cuvaj ga❤️ Pocivaj u miru Glogi nas dobri❤️

Објава коју дели Dragana Micalovic (@hipokampelefantokamela) дана 9. Феб 2018. у 1:58 PST

 

❤️...

Објава коју дели Jelisaveta Orašanin (@jagodenamagli) дана 9. Феб 2018. у 1:00 PST

Podsetimo, Glogovac je pre 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.

Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć i posle konsultacija sa tamošnjim lekarima vratio se u Beograd.

Lečio se na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije, gde je primao terapije, ali je ovoga jutra nažalost izgubio najtežu životnu bitku.