Nova stara ljubav: Keti Peri i Orlando Blum ponovo zajedno?

Autor:

13.02.2018 15:43

Foto:

Foto:



Vest da su Keti Peri(33) i Orlando Blum(41) raskinuli pre godinu dana iznenadila je mnoge. Pevačica i glumac uživali su u ljubavi, ali problem je nastao i par je raskinuo kada Orlando nije želeo još dece i drugi brak, a Peri je žarko želela da uplovi u bračne vode. Ipak, čini se da nisu mogli dugo jedno bez drugog.

-Pokušala je, ali ne može da ga izbaci iz svog života. Previše joj je stalo - ispričao je prijatelj Keti Peri.

- Pre nego što se glasine otmu kontroli, potvrđujemo da su Orlando i Keti sebi 'dali prostora' s puno ljubavi i poštovanja - objasnio je tada portparol para razloge raskida. Ipak, kasnije je glumac rekao prijateljima da nije želeo još dece i drugi brak, a pevačica je želeo porodicu i ponovo da se uda. Ta odluka je začudila njihove prijatelje i fanove kojima su izgledali kao izuzetno skladan par, a čini se da pevačica i glumac nisu mogli dugo da izdrže jedno bez drugog.

Објава коју дели Orlando Bloom (@orlandobloom) дана 30. Мар 2017. у 11:12 PDT

- Ponovno su zajedno. Keti želi da stvari ovog puta funkcionišu kako treba - rekao je njen prijatelj.

Mama zna najbolje: Evo kako je majka Orlanda Bluma opisala svog sina

'Novi stari' par je odlučio da ovoga puta svoju vezu neće izlagati javnosti, kao i da će se pozabaviti onim stvarima koje u vezi nisu funkcionisale. Naime, poznato je da je par svojevremeno često komentarisao objave na društvenim mrežama, a i fotografi su ih uhvatili u Italiji na odmoru 2016. a glumac je tom prilikom "pozirao" potpuno go na dasci za surfovanje.

Објава коју дели KATY PERRY (@katyperry) дана 6. Феб 2018. у 10:25 PST

Nakon raskida njih dvoje su nastavili sa izlivima nežnosti preko društvenih mreža što je zabavljalo njihove pratioce, a nagađalo se da su se pomirili već prošle godine u avgustu. Keti je teško podnela razlaz pa je čak i snimila pesmu o tome šta radi kada oseti potrebu da se javi bivšem. A ubrzo su ih paparaci snimili na koncertu Eda Širana u Los Anđelesu.

Ispovest Mirande Ker o mračnom periodu života: Razvod je bio najbolnije iskustvo

Keti Peri je bila dve godine u braku sa komičarem Raselom Brandom (42), a Britanac je ispričao kako je on kriv za raskid, kao i da ju je obavestio da je kraj sms porukom. Bivši supružnici su bili toliko opčinjeni jedno drugim da su napravili iste tetovaže. Orlando Blum iz braka sa manekenkom Mirandom Ker (34) ima sina Flina Kristofera (7).