Danica i Filip Karađorđević: Zvona Hrama Svetog Save objaviće rođenje prvog deteta prinčevskog para

Autor:

24.02.2018 17:13

Foto:

Foto:



Sa blagoslovom patrijarha srpskog Irineja, zvona hrama Svetog Save zvoniće u znak rođenja novorođenčeta porodice Karađorđević, prvog deteta princa Filipa i princeze Danice.

Bajkovito venčanje u srcu Beograda: Venčali se princ Filip Karađorđević i Danica Marinković

Објава коју дели Dana MAAR (@danamaar) дана 11. Окт 2017. у 2:10 PDT

To je prvi put u istoriji da će 49 zvona najvećeg pravoslavnog hrama na Balkanu objaviti takvo rođenje, saopštila je služba za odnose sa javnošću porodice Karađorđević.

Srpska princeza Danica, supruga princa Filipa Karađorđevića, prošle jeseni je u ekskluzivnom razgovoru za “Gloriju” potvrdila da je trudna. Tada je bila u trećem mesecu trudnoće, a supružnici su radosnu vest saznali neposredno po povratku sa medenog meseca u Grčkoj.

Објава коју дели Dana MAAR (@danamaar) дана 15. Феб 2018. у 4:26 PST

Princ Filip i vizuelna umetnica Danica Marinković, ćerka našeg istaknutog likovnog umetnika Milana Cileta Marinkovića venčali su se 7. oktobra 2017. godine u Beogradu. Samo mesec dana nakon kraljevskog venčanja Danica je saopštila da je trudna.

A da žele što pre da se ostvare u ulozi roditelja i da priželjkuju veliku porodicu mladi par je otkrio u prvom zajedničkom intervjuu koji su dali magazinu “Gloria".

Објава коју дели Dana MAAR (@danamaar) дана 7. Јан 2018. у 10:31 PST

EKSKLUZIVNO Danica Marinković i princ Filip Karađorđević: Jedva čekamo venčanje u oktobru

Smatramo da je porodica najveće bogatstvo. Filip ima dva brata i dve sestre, a ja kao jedinica stalno sam maštala o braći i sestrama. Uvereni smo da ćemo u tome imati dosta sreće – rekla je supruga princa Filipa za “Gloriju”.