Nataša Bekvalac i Luka Lazukić: Katja stigla kući (foto)

Autor:

05.03.2018 18:35

Foto:

Foto:



Pevačica Nataša Bekvalac porodila se 28. februara i na svet donela ćerkicu Katju, a danas su Nata i njena naslednica napustile bolnicu.

Prva fotografija nakon rođenja Katje: Teško da bilo šta od onog što osećam rečima mogu da iskažem

Ponosni tata Luka Lazukić izveo je svoje dame iz privatne beogradske bolnice u kojoj se Nataša porodila carskim rezom dan pre predviđenog termina, a u domu popularnog para malu princezu dočekala je starija sestra Hana, koju je Nataša dobila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem.

Budući da je sve proteklo u najboljem redu i da je devojčica dugačka 51 centimetar i teška 3.280 grama, dobila najviše ocene lekara, presrećna mama Nataša se dan nakon porođaja oglasila na društvenim mrežama i podelila sa ostatkom sveta neizmernu radost.

Šampanjac i neizmerna radost: Kad Natašine sestre slave Katjino rođenje (foto/video)

Teško da bilo šta od onog što osećam rečima mogu da iskažem. Juče u 16.27 rodila sam Katja. Hvala vam na ljubavi, lepim rečima i željama, podršci – napisala je Nataša uz fotografiju iz bolnice.

A danas vidno raspoložena i nasmejana lepa Nata nije želela da mnogo priča o bebi okupljenim novinarima ispred bolnice, ali je na pitanje na koga mala Katja liči ponosno rekla: "Na mene!"