Nova bura u vezi popularnog para: Selena zbog mame ostavila Bibera?

Autor:

12.03.2018 14:26

Foto:

Foto:



Posle svega par meseci tek obnovljene romanse Selena Gomez i Džastin Biber, ako je verovati svetskim medijima, ponovo su krenuli svako na svoju stranu.

Popularni par se navodno odlučio na ovakav korak zbog Selenine mame koja ne odobrava ćerkinu vezu sa Biberom.

Džastin Biber: Posvećen religiji i Seleni

Selenina majka Mendi Tifi (41), bivša pozorišna glumica u Dalasu, izjavila je nedavno da nije srećna zbog najnovijeg pomirenja svoje kćerke i popularnog pevača.

Dok je Selena omiljena u porodici Džastina Bibera, to nije slučaj kada je u pitanju porodica Gomez. Odnos između Selene i njene mame, postao je labav nakon što se Selena počela ponovo viđati sa Džastinom, a mladoj muzičkoj zvezdi je teško palo narušavanje odnosa sa majkom.

Selena Gomez: Neprestana borba sa teskobom, depresijom i napadima panike

Mama je, što često ističe, uvek bila njen oslonac i mnogo su vezane jedna za drugu, a pogotovo u vreme kada je Selena imala zdravstvenih problema i kada joj je urađena transplantacija bubrega.

Selena i njena nova - stara ljubav posljednji put su viđeni zajedno 8. marta kako odvojeno napuštaju crkvu nakon odmora na Jamajci. Par je otputovao na Karipska ostrva u februaru kako bi prisustvovali venčanju Džastinovog oca.