Kopija Breda Pita: Anđelina Džoli ima novu ljubav (foto)

Autor:

16.03.2018 19:00

Foto:

Foto:



Saga o Anđelini Džoli, Bredu Pitu i Dženifer Aniston i dalje traje. Nakon vesti da se Anistonova razvela od Džastina Terua i to, ni manje ni više nego zbog Pita, stižu noviteti iz Holivuda. Kako prenose svi svetski mediji, Anđelina Džoli je konačno pronašla novu ljubav.

A da li to znači da je prebolela plavokosog zavodnika ili mu samo pronašla zamenu, pitanje koje sve zanima, jer novi Anđelilin izabranik je praktično kopija njenog bivšeg supruga.

Radi se mladom glumcu Garetu Hedlundu (33) koga je 42-godišnja glumica i rediteljka zapazila na kastingu za njen film "Unbroken".

Kako prenosi američki portal "Radar Online", Garet je napravio "prvi korak"...

– Razmenjivali su poruke, onda se dogovarali da izađu… Tako je sve počelo. U planu je romantična večera - otkrio je izvor blizak glumcu.

Da sve malo podseća na "špansku seriju", govori i podatak da su  Anđelinin bivši i sadašnji delili kadar i to u blokbasteru "Troja" iz 2004. U to vreme je Pit još uvek zvanično bio u braku sa Anistonovom, dok 20-godišnji Hedlund sasvim sigurno nije ni maštao o mogućnosti romanse sa lepom Anđom...

Maja Gašić

Autor