Veruje u ljubav za ceo život: Princ Hari pokazao koliko je siguran u svoju verenicu

Autor:

19.03.2018 12:37

Foto:

Foto:



Pripreme za svadbu princa Harija i Megan Markl, koja će se održati 19. maja u kapeli Svetog Džordža u dvorcu Vindzor, uveliko su u toku. Kako prenose britanski mediji, mlada je već izabrala venčanicu, napravljena je lista zvanica, a kraljica Elizabeta je, kako to protokol nalaže, dala budućim mladenicima svoj zvanični blagoslov.

Bakin miljenik: Kako je kraljica Elizabeta prekršila protokol zbog princa Harija

O njihovoj romansi već dugo se pisalo, čak i mnogo pre nego što je par potvrdio da je u vezi, a da je reč o pravoj ljubavi govori i najnovija vest koja stiže iz prestonice Velike Britanije. Naime, Hari je odbio da potpiše predbračni ugovor kojim bi, u slučaju razvoda od Megan, osigurao svoju imovinu koja se procenjuje na 30 miliona funti!

– Nikada nije ni razmišljao o predbračnom ugovoru. Uveren je da će mu ovo biti prvi i jedini brak i zato ne želi ništa da potpisuje – rekao je za "Daily Mail" izvor blizak princu.

Čini se da braća prinčevi ni najmanje ne sumnjaju u svoje izabranice, budući da ni Vilijam nije hteo da potpiše predbračni ugovor sa Kejt pre njihovog venčanja 29. aprila 2011. godine.

Maja Gašić

Autor