Zaljubljena i obnažena: Fotke Emili Ratajkovski samo za supruga (foto)

Autor:

24.03.2018 11:18

Foto:

Foto:



Manekenka i glumica Emili Ratajkovski (26) iskoristila je pozivnicu za Vanity Fair žurku posle dodele Oskara da prvi put u javnosti bude zajedno sa suprugom Sebastijanom Ber-Maklaudom (26).

Zanosna lepotica slomila srca mnogih fanova: Udala se Emili Ratajkovski (foto)

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 2. Мар 2018. у 8:04 PST

Njih dvoje venčali su se u februaru posle samo tridesetak dana poznanstva. Sebastijan je producent niskobudžetnih, takozvanih ‘indi’ filmova. I njemu i Emili ovo je prvi brak.

Lepa manekenka ovih dana uživa u medenom mesecu sa Sebastijanom, a sudeći prema njenim fotografijama koje postavlja na društvene mreže, zaljubljena Emili neprestano pozira obnažena za svog izabranika.

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 6. Мар 2018. у 11:41 PST

Tako američkim medijima nije promakla fotografija na kojoj leži gola na krevetu pored bazena, a zatim i ona na kojoj pozira za svog supruga, kako je i napisala uz fotku na Instagramu.

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 21. Мар 2018. у 10:24 PDT

A da joj poziranje ispred objektiva bez garderobe nije strano, potvrdila je i sama nedavno kada je izjavila kako se najbolje oseća kada je gola u svojoj kući. Sada kada 26 - godišnja zavodnica živi sa Sebastijanom, on je odlučio da stane iza objektiva i fotografiše svoju izabranicu.

Објава коју дели Emily Ratajkowski (@emrata) дана 21. Мар 2018. у 12:02 PDT