Novo "kraljevsko pivo" u čast venčanja princa Harija i Megan Markl

Autor:

29.03.2018 12:22

Foto:

Foto:



Vlasnici pivare u Vindzoru, britanskom gradu u kome će se 19. maja venčati princ Hari i Megan Markl veruju da su proizveli savršeno "kraljevsko pivo" kojim će uveličati proslavu tog važnog događaja.

Tradicija se nastavlja: Kako će izgledati venčani prsten Megan Markl

Svetlo pivo pod nazivom "Harry & Meghan's Windsor Knot", spoj je američkih i britanskih vrsta hmelja, od kojih se neke uzgajaju na kraljevskim farmama blizu dvorca u Vindzoru, i prefinjenog šampanjskog kvasca.

-Spajanjem ovih sastojaka nastalo je novo svetlo pivo - mlado, osvežavajuće i puno karaktera - navodi se u saopštenju Pivare Windsor & Eton koja je ograničenu količinu piva lansirala u sredu.

Porcelan i zlato: Svadbeni servis princa Harija i Megan Markl u prodaji (foto)

Firma, koja dugoročno namerava "učiniti Vindzor prepoznatljivijim po pivu nego po bilo čemu drugom", svoj prvi "Windsor Knot" proizvela je 2011. a povodom venčanja Harijevog brata Vilijama i Kejt Midlton.

Sve je podređeno njihovom venčanju: Zbog princa Harija i Megan Markl i pabovi rade duže

U čast anglo-američkog kraljevskog venčanja stručnjaci iz vindzorske pivare dizajnirali su posebnu flašu na čijoj su površini ukomponovane zastave Velike Britanije i SAD-a. Na zastavi su isprepleteni i simboli za muški i ženski rod koji "odražavaju snagu i međusobnu podršku mladoga para", piše u saopštenu pivare.