Razlaz Novaka Đokovića i Andrea Agasija: Ljutnja i izlivi besa na zatvorenim treninzima

Autor:

02.04.2018 12:30

Foto:

Foto:



Srpski teniser Novak Đoković je nazadovao za jednu poziciju i novoj ATP listi zauzima 13. mesto, kaskajući za Nadalom koji je na prvoj poziciji za čitavih 6.460 bodova. Nakon povrede i operacije lakta, najbolji srpski teniser nikako da povrati formu.

Drastične promene u timu srpskog tenisera: Agasi napustio Novaka, a evo i zašto

I mada su mnogi polagali nade da će njegov novi trener, bivši šampionski as Andre Agasi, učiniti čudo i vratiti Novaka u vrh liste, to se nije desilo. Saradnja između ova dva šampiona belog sporta je okončana ovih dana, o čemu je Amerikanac obavesti javnost.

– Imao sam najbolju nameru, želeo sam da pomognem Novaku. Ipak, često smo zaključivali da se ne slažemo oko nekih stvari, da se ne slažemo oko detalja koji su za mene bili važni. Želim mu sve najbolje u nastavku karijere– izjavio je Amerikanac za ESPN.

Objašnjenje je koje je dao novinarima je prilično uopšteno, a portal Spox tvrdi da je Agasi već duže vreme ljut na našeg tenisera. Kako navode anonimni izvori, Amerikanac je sa jednog zatvorenog treninga izjurio veoma ljut, a nije pomoglo ni što ga Nole nije poslušao po pitanju učešća na turniru u Majamiju.

Naime, Agasi je bio izričito protiv toga da Novak nakon Indijan Velsa ponovo stavi nakocku svoj oporavak učešćem na mastersu u Floridi. Nole ga nije poslušao, a poražen je već u prvom meču od Benoe Pera.

Maja Gašić

Autor