Profesionalno prijateljstvo ili nova ljubav: Bred Pit se sve češće pojavljuje u društvu ove žene (foto)

Autor:

06.04.2018 19:47

Foto:

Foto:



Otkako je stavio tačku na brak sa Anđelinom Džoli krajem prošle godine, Bred Pit vešto krije privatni život. Glumac se potpuno povukao iz javnog života, izbegava premijere i slična događanja. To se navodno sada promenilo pa američki mediji pišu da se Pit promenio, postao društven, više izlazi i puno vremena provodi s prijateljima.

Iskreni poljubac ili fotomontaža? Fotka Dženifer Aniston i Breda Pita o kojoj svet priča (foto)

A onda je "uhvaćen" u zagrljaju sa starom ljubavi - sveže razvedenom Dženifer Aniston - ali samo zahvaljujući fotomontaži koju su željni senzacije smislili svetski tabloidi.

 

Tek što se slegla prašina oko podgrevanja veze sa bišom suprugom, magazin People je objavio da holivudska zvezda mnogo vremena provodi s inteligentnom i uspešnom profesoricom na jednom od najpoznatijih svetskih univerziteta MIT-u, Neri Oksman.

@zuckerprince је поделио/ла објаву дана 5. Апр 2018. у 5:45 PDT

Detalje njihovog odnosa, naravno, nisu saznali, ali kako tvrde povezala ih je zajednička ljubav prema dizajnu i arhitekturi. Prema navodima izvora ovog magazina njihov odnos najbolje se može opisati kao ‘profesionalno prijateljstvo’.

Neri Oksman (42) i Bred Pit (54) sprijateljili su se kroz arhitektonski projekt na MIT-ju. Nije poznato tačno o kakvom se projektu radi, ali glumac je poznat po svojoj ljubavi i strasti prema arhitekturi. Osnovao je fondaciju Make It Right Foundation koja gradi jeftine eko kuće u Nju Orleansu za osobe slabijeg imovinskog statusa.