Šest meseci tajnih sastanaka: Isplivali novi detalji veze Breda Pita i lepe profesorke?

Autor:

10.04.2018 12:25

Foto:

Foto:



Samo nekoliko dana pošto su svetski mediji objavili informaciju da se Bred Pit sve češće viđa sa Neri Oksman, dizajnerkom, arhitektom i profesorkom na prestižnom univerzitetu Massachusetts Institute of Technology (MIT), u javnost su sada procurili i najnoviji detalji njihovog odnosa.

Profesionalno prijateljstvo ili nova ljubav: Bred Pit se sve češće pojavljuje u društvu ove žene (foto)

@zuckerprince је поделио/ла објаву дана 5. Апр 2018. у 5:45 PDT

Prema fotografiji koja je objavljena na Instagramu a koju su sada otkrili mediji, Bred i lepa profesorica viđaju se već šest meseci.

54-godišnji glumac zbližio se sa 42-godišnjom Izraelkom kroz jedan arhitektonski projekt. Fotografiju je objavila je studentkinja Keti Kamenzind, a na njoj je bivši suprug Anđeline Džoli okružen sa pet žena. Fotografija je napravljena navodno kad je Pit bio u poseti Oksmanovoj na njenom institutu, ali ona nije pozirala za fotku. Navodno je objavljena još jedna fotografija na kojoj su oboje, ali ta je u međuvremenu izbrisana s društvenih mreža, piše magazin People.

Објава коју дели Kathy Camenzind (@camenzino) дана 28. Нов 2017. у 4:27 PST

Kolegice dizajnerku opisuju kao predivnu genijalku, a ona je, kako piše list, preporučena glumcu kako bi mu pomogla oko projekta na kojem radi.

Објава коју дели JetSetter.ua (@jetsetterua) дана 10. Апр 2018. у 3:10 PDT

-Bred i Neri su odmah osetili povezanost jer dele strast prema arhitekturi, dizajnu i umetnosti. To bismo mogli opisati kao profesionalno prijateljstvo, ali Bred je veoma zainteresovan za nju - rekao je izvor.