Vrele noći u Kembridžu: Šta sve Bred čini za novu devojku

Autor:

11.04.2018 17:26

Foto:

Foto:



Nije Marion Kotijar, nisu Kejt Hadson ni Sijena Miler, a zasigurno nije Dženifer Aniston. Srce jednog od najpoželjnijih holivudskih glumaca Breda Pita (54) osvojila je 42-godišnja profesorka iz Kembridža Neri Oksman.

Profesionalno prijateljstvo ili nova ljubav: Bred Pit se sve češće pojavljuje u društvu ove žene (foto)

 

Објава коју дели news of stars (@newsofs) дана 11. Апр 2018. у 8:16 PDT


I dok se još nagađalo da li se radi o romansi ili prijateljstvu, neke informacije su procurele u javnost. Kako za "Us Weekly" prenose izvori bliski glumcu, Pit je do ušiju zaljubljen u inteligentnu i uspešnu profesorku sa jednog od najpoznatijih svetskih univerziteta MIT.

Šest meseci tajnih sastanaka: Isplivali novi detalji veze Breda Pita i lepe profesorke?

Isti ti izvori su otkrili da Bred i Neri skoro svako veče provode u njenon stanu u blizini Univerziteta u Kembridžu. U više navrata glumac je viđen kako kasno uveče ulazi u njenu zgradu, a tek ujutru, kad ona ode na posao, napušta njen stan.

Za sada ne žele da svoju vezu obelodane, uživaju u svojoj intimi daleko od očiju javnosti. A pošto ne posećuju restorane, hranu naručuju ili Pit, koji se odlično snalazi u kuhinji, sam kuva za svoju novu devojku.

Da Bred ima "ozbiljne namere" potvrđuje i podatak da je do sada već nekoliko puta išao na poslovna putovanja sa Neri.

- Bred i Neri su već nekoliko puta do sata putovali u inostranstvo. Nedavno su posetili konferenciju za dizajnere u Južnoj Africi. I mada drugi izvori tvrde da se radi o "profesionalnom prijateljstvu", nema sumnje da su njih dvoje pravi, romantični par - rekao je izvor za "Us Weekly".

Објава коју дели TRENDUS.COM (@trendus) дана 11. Апр 2018. у 1:48 PDT

Iskreni poljubac ili fotomontaža? Fotka Dženifer Aniston i Breda Pita o kojoj svet priča (foto)

Neri Oksman i Bred Pit sprijateljili su se kroz arhitektonski projekt na MIT-u. Poznato je da glumac gaji strast prema arhitekturi, a osnovao je fondaciju Make It Right Foundation koja gradi jeftine eko kuće u Nju Orleansu za osobe slabijeg imovinskog statusa.

Maja Gašić

Autor