Suprug Kim Kardašijan u filozofskim vodama: Kanje Vest piše knjigu

Autor:

15.04.2018 12:02

Foto:

Foto:



Popularni reper Kanje Vest posle uspešne karijere producenta, ali i modnog dizajnera, odlučio je da se oproba i u spisateljskim vodama. Suprug Kim Kardašijan odvažio se da napiše ni manje ni više nego filozofsku knjigu o opsesiji sadašnjeg društva fotografijama.

Kim Kardašijan i Kanje Vest: Savršeno usklađene frizure (foto)

Објава коју дели Yeezus. (@privatekanye) дана 22. Феб 2014. у 2:43 PST

Za američki portal Hollywood Reporter muzičar je otkrio da je napisao prvi deo knjige koja će nositi naziv ‘Break The Simulation’.

Објава коју дели Yeezus. (@privatekanye) дана 6. Дец 2013. у 8:33 PST

Modna kampanja Kanjea Vesta: Zavodljivo izdanje Paris Hilton i(li) Kim Kardašijan

-Imam koncept o fotografijama.. o ljudima i njihovoj opsesiji fotografijama – zato što te izvuku iz sadašnjosti i odvedu u prošlost ili budućnost. Mogu se koristiti kao dokument, ali u većini slučajeva (slike) "preuzmu" ljude - rekao je Kanje i dodao:

Објава коју дели Yeezus. (@privatekanye) дана 27. Сеп 2014. у 1:06 PDT

-Ljudi se previše prepuštaju uspomenama. Uvek žele da čuju istoriju nečega, što je bitno, ali ja mislim da je previše znajača dato istoriji - dodao je.

Vest trenutno sarađuje sa svojim dizajnerom enterijera na ovom projektu.

Објава коју дели Yeezus. (@privatekanye) дана 2. Јун 2014. у 12:48 PDT

-Moj dizajner mi je rekao da je moja supruga gospodar svetla a ja gospodar vremena. Kako koristiti vreme je jednako nekome ko ume da seče dijamant. Mogućnost da sačuvate vreme je vrednije od mogućnosti da sačuvate dijamant, jer je vreme naš najvredniji resurs - rekao je reper.