Kejt Midlton izašla iz bolnice: Prve fotografije tek rođenog princa (foto)

Autor:

23.04.2018 20:00

Foto:

Foto:



Princ Vilijam i Kejt Midlton postali su roditelji po treći put.

“Čujte i počujte”: Kako je u Velikoj Britaniji objavljeno rođenje princa (video)

Vojvotkinja od Kembridža porodila se danas u 11 sati i jedan minut i na svet donela sina, teškog 3 kilograma i 800 grama, saopšteno je iz palate.

Kejt Midlton rano jutros stigla je u bolnicu Sent Meri u pratnji svog supruga princa Vilijama. O njoj je brinuo tim od 20 lekara, a na porođaju su bili ginekolozi Gaj Torp-Biston i Alan Farting, koji su bili i na prethodna dva porođaja supruge princa Vilijama.

Објава коју дели Viewfluence (@viewfluence) дана 23. Апр 2018. у 9:31 PDT


Dolazak na svet dečaka koji je peti u redu za nasledstvo kraljevske krune objavljen je po starim običajima, uz zvona i čuveno “Čujte i počujte!”.

Čestitke su stizale sa svih strana, a presrećni tata je ubrzo u bolnicu odveo sina i ćerku, princa Džordža i princezu Šarlot.

Izašavši iz kola, Šarlot se ponašala kao prava mala princeza i mahanjem otpozdravila okupljenu masu koja već nedeljama "kampuje" isped bolnice u iščekivanju dolaska novog člana britanske monarhije.

Vilijam je sa naslednicima došao po suprugu i sina. Sa širokim osmehom na licu, vidno srećna, Kejt je pozirala sa malim princem u rukama.

Maja Gašić

Autor