Dragana Mićalović: Kad ti kosmos upriliči susret sa idolom (foto)

Autor:

23.04.2018 22:15

Foto:

Foto:



Glumicu Draganu Mićalović upoznali smo kao Kasiju u "Sinđelićima", seriji koja j rađena po ugledu na čuveno špansko TV ostvarenje "Porodica Serano".


"Seranovi" su kod domaće publike bili vrlo popularni, o čemu svedoči čak nekoliko repriza, a Dragana je po sopstvenom priznanju bili veliki fan iste.


A sada je imala priliku da upozna svog idola iz detinjstva, glumca Frana Pereu koji je u ovoj seriji igrao neodoljivog Markosa.

- Kao mlađa, gledala sam svaku reprizu moje omiljene serije "Los Serrano" i bila najverniji fan iste. Posle nekoliko godina nekako je kosmos namestio da zaigram u istoj i to moj omiljeni lik Afriku, tj. našu Kasiju. A danas se desio i taj trenutak da upoznam njega Frana Perea,  Markosa. Život je divan - napisala je Mićalovićeva na instagramu uz fotku svog idola.

Perea je posetio srpsku prestonicu povodom Svetskog dana knjige bio specijalni gost Servantesa, gde je čitao odlomak iz komada "Suvenir" Pabla Dijaza Morilje, a koji je postavio u svojoj pozorišnoj kompaniji Fil gud teatro iz Malage.

Објава коју дели Fran Perea (@frnperea) дана 23. Апр 2018. у 3:29 PDT

Svi koji su gledali "Seranove" znaju da je Fran pevao pesmu iz uvodne špice i da se pored glume bavi i muzikom, pa će tako domaćoj publici predstaviti svoj novi album na koncertima 13. maja u Novom Sadu i 15. maja u Beogradu.

Maja Gašić

Autor