Najzabavniji par zabrinuo Holivud: Zašto je Blejk Lajvli izbrisala muža sa društvenih mreža

Autor: Maja Gašić

03.05.2018 18:40

Foto:

Foto:Vest da je glumica Blejk Lajvli prestala da prati supruga Rajana Rejnoldsa na društvenim mrežama, a pri tom i obrisala sve fotke sa instagrama (uključujući i njihove zajedničke), zabrinula je svetsku javnost. Prvo što je svima palo na pamet jeste da je par koji mnogi smatraju jednim od najzabavnijih, a njihov brak među stabilnijim u Holivudu, u nekoj vrsti krize...

Blejk Lajvli blistala na premijeri u Holivudu: Glumičin stajling od glave do pete je za čistu desetku (foto)

Misteriju ovog brutalnog brisanja supruga sa društvenih mreža vrlo brzo je odgonetnula sama glumica postavivši kratak video u kojem promoviše svoj novi film “A Simple Favor”.

Објава коју дели Blake Lively (@blakelively) дана 2. Мај 2018. у 6:04 PDT

Fanovi su odahnuli, Blejk u Rajan su još uvek u ljubavi... Na pitanje da li ga je zabolelo što je supruga obrisala sve njihove fotke i prestala da ga prati na društvenim mrežama, glumac je vrlo duhovito odgovorio:

- Pa, definitivno boli. Da budem iskren, to je užasan način da saznaš da si izbačen iz kuće. Zaista užasno. Ne znam odakle potiče toliki bes - glumac se uživeo u ulogu ostavljenog muža u razgovoru za "Smallzy’s Surgery".

Dodao je da su srećom njihova deca - trogodišnja Džejms i jednogodišnja Ines, suviše mala da bi shvatila šta se dešava.

- Istina, male su. Da im kažem: "Mama je prestala da prati tatu na instagramu", moje ćerke bi se samo okrenule i otišle svojim putem - našalila se zvezda franšize "Deadpool".

Maja Gašić

Autor