Kejt Midlton ovekovečila najlepši trenutak svojih naslednika: Prve fotke princa Luja u naručju sestrice Šarlot (foto)

Autor:

06.05.2018 11:01

Foto:

Foto:



Pre nepune dve nedelje britanska monarhija je dobila još jednog princa. Kejt Midlton i princ Vilijam, koji već imaju sina Džordža i ćerkicu Šarlot, 23. aprila, šest dana pred njihovu godišnjicu venčanja, postali su roditelji još jednog dečaka.

Prva poseta princu Luju: Kako se kraljica Elizabeta doterala za upoznavanje sa praunukom (foto)

Mama i beba su rekordnom brzinom napustili bolnicu. Vojvotkinja od Kembridža je na štiklama i besprekorno doterana, zajedno sa suprugom i s tek rođenim sinom u naručju pozirala fotoreporterima svega nekoliko sati nakon porođaja.

I dok je ceo svet nagađao kako će se maleni princ zvati, iz Kensingtonske palate je nakon nekoliko dana od njegovog rođenja stiglo saopštenje u kojem je otkriveno da su roditelji za svog naslednika odabrali ime Luj Artur Čarls.

(Ne)očekivan izbor: Zašto su Kejt i Vilijam trećem detetu dali ime Luj

– Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža sa radošću objavljuju da su svog sina nazvali Luj Artur Čarls. Beba će biti poznata po nazivu Njegovo Kraljevsko Visočanstvo princ Luj od Kembridža – stoji u obaveštenju.

Iako su prve fotke malenog Luja napravljene odmah po izlasku iz bolnice, ponosni roditelji su ga predstavili svetu i prvim zvaničnim fotografijama.

Predivne fotografije tek rođenog sina i ćerkice Šarlot napravila mama Kejt, budući da su vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pre nekog vremena prekinuli tradiciju angažovanja profesionalnih fotografa za porodične portrete.

Maja Gašić

Autor