Glamurozno izdanje Amal Kluni: Šta Džordž Kluni kaže o haljini svoje lepe supruge (foto)

Autor:

08.05.2018 13:31

Foto:

Foto:



Tradicionalno svakog prvog ponedeljka u maju u Njujorku se održava Met gala veče, a tema ovogodišnje najveće zabave u modnoj industriji bila je “Nebeska tela: Moda i katolička imaginacija”.

Nebeska tela, moda i provokacija: Sve haljine Met Gala večeri 2018. (foto)

Predvođene Anom Vintur, domaćice glamurozne ceremonije u Metropoliten muzeju bile su Rijana, Donatela Versaće i Amal Kluni čije zanimljive kreacije nisu promakle budnom oku modne kritike.

Lepa advokatica koja važi za jednu od najbolje odevenih žena na svetu, došla je u pratnji svog slavnog supruga Džordža Klunija, a četrdesetogodišnja mama blizanaca Ele i Aleksandera za ovu priliku odabrala je neobičnu dugu haljinu sa pantalonama koju je osmislio Ričard Kvin.

Zanimljiva kreacija upečatljivog cvetnog uzorka nije se previše uklopila u temu večeri, ali je gospođa Kluni neobičnim autfitom privlačila pažnju okupljenih fotografa.... ali i njenog supruga koji nije skidao pogled sa Amal...

... a onda se u stilu velikog šarmera našalio kako je njegova žena ispod haljine napravljene od nekoliko metara tkanine sakrila i njihove blizance!