Džastin Teru: Prvo pojavljivanje na crvenom tepihu nakon razvoda (foto)

Autor:

08.05.2018 14:40

Foto:

Foto:



Omiljena glumica Dženifer Aniston i njen suprug Džastin Teru sredinom februara objavili su da se razvode nakon manje od tri godine braka. Javnost je bila u šoku, a odmah su krenula šuškanja da je treća osoba kumovala toj odluci.

Dženifer Aniston: Slaba ne preljubnika

Prve sumnje su pale na Breda Pita, budući da kako tvrde pojedini izvori, Dženifer nikada nije prežalila bivšeg supruga. Navodno joj je Pit slao ljubavne poruke još dok je bila u braku sa Teruom.

Po nekim drugim informacijama Džastin je odlučio da ostavi Anistonovu jer se suviše zbližio sa koleginicom Naomi Vots...

@celeb_gossiping је поделио/ла објаву дана 17. Феб 2018. у 8:09 PST

Ni nalik Dženifer: Džastin Teru ima novu devojku? (foto)

... a zatim su se čule priče kako je ostavio Anistonovu jer nije želela da ima decu i započeo romansu sa britanskom dizajnerkom i modnom ikonom Aleksom Čang.

Poslednja u nizu sa kojom su doveli u vezu slavnog glumca bila je kanadska umetnica Petra Kolins (25) koja je 21 godinu mlađa od markantnog Džastina.

Da li je pored neke od ovih dama Teru preboleo bivšu suprugu za sada nema zvanične potvrde, a da svoj ljubavni život još nije spreman da otkrije javnosti 46-godišnji glumac potvrdio je i sinoć kada se na njujorškoj Met Gala večeri pojavio sam.