Novi život Megan Markl: Buduću vojvotkinju od Saseksa očekuju brojna kraljevska pravila

Autor:

16.05.2018 22:51

Foto:

Foto:



Svaki izlazak u javnost i poseta određenom događaju kraljevska je dužnost prilikom koje se članovi najpoznatije svetske porodice moraju pridržavati strogih pravila i protokola. Upravo to uskoro očekuje i Megan Markl.

@meghan_markle је поделио/ла објаву дана 8. Апр 2018. у 3:44 PDT

Da li će venčanica Megan Markl zaseniti raskošne kreacije Kejt i princeze Dajane (foto)

Još je ostalo samo tri dana do kraljevskog venčanja glumice Megan Markl i princa Harija, koji će u subotu, 19. maja sudbonosno "da“ izgovoriti u dvorcu Vidzor. A iako milioni ljudi sa nestrpljenjem iščekuju svadbu veka, malo njih zna koliko će se zapravo promeniti život američke glumice kada postane deo kraljevske porodice.

@meghan_markle је поделио/ла објаву дана 7. Мај 2018. у 5:49 PDT

Ovo su samo neka od strogih pravila kojih će morati da se pridržava buduća vojvotkinja od Saseksa:

Donedavno Megan je brojala preko dva miliona pratilaca na društvenim mrežama, deleći sa njima selfije, fotografije s putovanja i crvenih tepiha. Ulaskom u kraljevsku porodicu, sve to mora da zaboravi.

@meghan_markle је поделио/ла објаву дана 22. Мар 2018. у 6:59 PDT

Istorija se ponavlja: Zašto venčanju kraljice Elizabete i princa Filipa nije prisustvovala mladoženjina porodica

Osim selfija, Megan će biti zabranjeno da deli autograme, ono što je godinama s radošću činila. Članovima kraljevske porodice autogrami su strogo zabranjeni kako bi se sprečila mogućnost lažiranja i zloupotrebe njihovih potpisa.

@meghan_markle је поделио/ла објаву дана 11. Дец 2017. у 5:20 PST

Venčanica, mladoženja i oltar: Megan Markl se oprostila od glumačke karijere (foto)

Ono što je Megan najteže palo, bilo je to što u potpunosti mora da se odrekne glume. Pre veridbe sa princom Harijem, njenu glumačku karijeru obeležila je uloga u popularnoj seriji "Suits". Igrom slučaja, poslednja scena koju je snimila bilo je venčanje, a epizoda u kojoj se advokatica(Megan Markl) udaje za kolegu, a koga glumi Patrik Adams, emitovana je samo tri nedelje pre njenog pravog venčanja.

Zajedno sa stavljanjem tačke na društvene mreže, Megan će morati da odustane i od svih projekta i kampanja na kojima je radila, a to uključuje pisanje njenog lifestyle bloga "The Tig", kao i mesto ambasadorke u Ujedinjenim nacijama.

@meghan_markle је поделио/ла објаву дана 15. Нов 2017. у 5:52 PST

Nežni nadimci u javnosti: Princ Hari ne može da sakrije emocije (video)

Osim zabrana, važno je pridržavati se i određenih protokola. Svaki član kraljevske porodice tokom putovanja sa sobom obavezno mora da ima spremnu crnu odevnu kombinaciju, u slučaju iznenadne smrti nekog člana porodice. Ovaj protokol uveden je nakon iznenadne smrti kralja Džordža VI 1952. godine, koja ja zatekla tada još uvek princezu Elizabetu i princa Filipa tokom putovanja po Africi.

@meghan_markle је поделио/ла објаву дана 22. Дец 2017. у 3:30 PST

Princ Hari: Očajnički tražio ljubav

Megan i Hari, baš kao ni ostatak porodice, u javnosti neće smeti da razmenjuje nežnost. Ovo pravilo postavila je sama kraljica Elizabeta, verujući kako su članovi kraljevske porodice na dužosti svaki put kad napuste palatu i bilo kakva preterana prisnost smatra se neprofesionalnom.