Dva dana pred venčanje: Megan Markl podelila tužne vesti

Autor:

17.05.2018 14:04

Foto:

Foto:



Pitanje koje poslednjih dana najviše interesuje britansku a i svetsku javnost jeste hoće li se na kraljevskom venčanju pojaviti mladin otac, Tomas Markl i ako neće, ko će Megan ispratiti do oltara.

Novi život Megan Markl: Buduću vojvotkinju od Saseksa očekuju brojna kraljevska pravila

Објава коју дели MM (@meghanmarklessparkle) дана 1. Феб 2018. у 8:29 PST


Do venčanja američke glumice i princa Harija je ostalo svega dva dana, ali čini se da se ništa ne odvija po planu. Tek što se zataškao skandala oko oca buduće nevesete, koji je navodno s jednom paparaco agencijom ugovorio prodaju ekskluzivnih fotografija sa priprema svadbe, stigle su nove loše vesti.

Kraljevsko venčanje u senci porodične drame: Ko je najveća podrška Megan Markl (foto)

 

Tomas Markl je doživeo srčani udar i završio a potom doživeo infarkt i završio u bolnici. Dva dana se nagađa da li će biti u stanju da doputuje u London, i mada je on izrazio želju da prisustvoije najvažnijem danu svoje ćerke, koji je nazvao i istorijskim trenutkom, istakao je da će se složiti s preporukom lekara.

Da li će venčanica Megan Markl zaseniti raskošne kreacije Kejt i princeze Dajane (foto)

Kako se ova porodična drama buduće neveste analizirala uzduž i popreko u britanskim i svetskim medijima, Hari i Megan su prekjuče izdali saopštenje u kojem mole za razumevanje i poštovanje prema Tomasu Marklu.

Istorija se ponavlja: Zašto venčanju kraljice Elizabete i princa Filipa nije prisustvovala mladoženjina porodica

A danas se Megan obratila javnosti i prekunula spekulacije o dolasku, odnosno nedolasku njenog oca na venčanje.

Објава коју дели VeejayTV (@veejaytv) дана 17. Мај 2018. у 4:26 PDT

Nežni nadimci u javnosti: Princ Hari ne može da sakrije emocije (video)

-  Nažalost, moj otac neće prisustvovati našem venčanju. Uvek sam brinula za njega i nadam se da mu se može dati prostor koji mu je potreban kako bi se usredsredio na zdravlje. Želela bih da se zahvalim svima koji su poslali velikodušne poruke podrške. Znajte da se Hari i ja radujemo što ćemo podeliti naš poseban dan vama u subotu - stoji u saopštenju koje je u Meganino ime izdala Kensingtonska palata.

Maja Gašić

Autor