Imala je nesrećno detinjstvo, a onda je ušla u jednako nesrećan brak: Novi detalji o životu Ledi Di

Autor:

22.05.2018 12:28

Foto:

Foto:



Poslednjih nekoliko dana sve oči sveta uprte su u britanski dvor i fotografije sa venčanja princa Harija i Megan Markl. Kada se priča i piše o kraljevskoj porodici, nemoguće je da se ne spomene majka princa Harija - princeza Dajana i njen brak s princom Čarlsom.

Fotke tajnu kriju: Kako su Hari i Megan na venčanju odali počast princezi Dajani (foto)

Po uzoru na Dajanu i Kejt: Venčani buket Megan Markl sa cvećem posebnog značenja

U dokumentarcu "Diana - Story Of A Princess" navodi se da su za vreme braka princa Čarlsa i princeze Dajane njegovi prijatelji pričali da princeza ima psihičke probleme zbog trauma koje je vukla iz detinjstva. Naime, kada je imala sedam godina, njeni roditelji su se razveli, a starateljstvo je dobio njen otac, navodi index.

Princeza Dajana: Miljenica nacije i(li) žrtva medija

Peni Džunior, koja je napisala biografiju pokojne princeze, takođe je u spomenutom dokumentarcu iznela tvrdnju da je Dajana u vezu s princom ušla s mentalnim problemima koji su kasnije kulminirali depresijom i bulimijom. Razvod njenih roditelja navodno je bio jednako dramatičan kao i njen razvod, a njeni roditelji nakon razvoda skoro da nisu ni razgovarali. Dajanin otac ponovo se oženio nakon nekoliko godina, a ona je to jako teško podnela.

-Imala je nesrećno detinjstvo i sama je ušla u jednako nesrećan brak - kaže Džunior.

Princeza Dajana je bila "idealna devojka za princa Čarlsa" u to doba. Bila je ćerka engleskog grofa, imala je 19 godina i nije imala dečka pre princa.

Iako se početak njihovog braka činio kao bajka, princeza je kasnije sama priznala da je to bio pakao od prvog dana i da je tokom prvih godina života s Čarlsom obolela od bulimije i depresije. Nekoliko puta je pokušala i da se ubije.