Nekada je smatrao da je brak "recept za obostranu muku": Oženio se Hju Grant (foto)

Autor:

26.05.2018 10:20

Foto:

Foto:



Hju Grant, najpoznatiji po tumačenju smetenih Britanaca u romantičnim komedijama poput "Četiri venčanja i sahrana" i "Ustvari ljubav", oženio se prvi put u 58. godini.

Zakleti neženja poklekao: Hju Grant staje na ludi kamen u 57. godini

Grant koji je glumio niz likova koji strahuju od preuzimanja obaveza, venčao se sa švedskom televizijskom producenticom Anom Eberstejn (39) na skromnom venčanju u opštini četvrti Čelsi u Londonu, što pokazuju fotografije para objavljenje u britanskim novinama.

Upravo je dobio peto dete, a kakav je otac Hju Grant

Eberstejn je majka troje Grantove djece. Zvezda filma "Ustvari ljubav" ima još dvoje djece s bivšom partnerkom Tinglan Hong.

Milionska odšteta: Britanski “Miror” Hju Grantu hakovao telefon, a onda se nagodili

 

Објава коју дели Hugh Grant (@hughgrantlove) дана 25. Мај 2018. у 10:52 PDT

Fotografije prikazuju Granta i Eberstejn kako izlaze od matičara i poziraju za fotografije na stepenicama s članovima porodice. Grant je nosio tamnoplavo odelo a njegova supruga plavu košulju i belu suknju.

Објава коју дели ET Canada (@etcanada) дана 25. Мај 2018. у 3:50 PDT

Grant, jedan od najpoznatijih glumaca u Velikoj Britaniji, poznat je i po opiranju ženidbi. Rastao se 2000. od tadašnje devojke, glumice Elizabet Harli, nakon što su zajedno proveli 13 godina.

- Ne verujem baš u brak - rekao je časopisu People 2015.  - Video sam jako malo pozitivnih primera, možda pet, u svom životu ali mislim da je to inače recept za obostranu muku.

Maja Gašić

Autor