Spokojna uz Katju: Prva slika Nataše Bekvalac sa ćerkicom nakon bračne bure (foto)

Autor:

03.06.2018 19:55

Foto:

Foto:



Svega mesec i po dana nakon što je dobila ćerku Katju, pop pevačica Nataša Bekvalac u svom domu u Dedinju doživela pakao. Nakon žestoke svađe, njen još uvek zvanični suprug Luka Lazukić je i fizički povredio.

Tužio suprugu: Luka Lazukić hoće Nataši da uzme sve?

Kako pevačica tvrdi, u noći između 12. i 13. aprila Luka se pod dejstvom alkohola iz “noćnog života”  vratio u njihov stan na Dedinju, a u kojem su bile Nataša, njihova ćerka Katja i dadilja. Do rasprave je došlo pošto je pop zvezda u njegovom telefonu našla poruke “ljubavnog sadržaja” koje je razmeno sa drugom ženom.

Preti mu kazna od tri meseca do tri godine zatvora: Luka Lazukić optužen za porodično nasilje nad Natašom Bekvalac

Verbalni konflikt je prerastao u fizički, pri čemu je Nataša zadobila lakše povrede. Tog jutra, pevačica je u dva navrata odlazila u Urgentni centar, gde su joj lekari dijagnostikovali lakše povrede i posekotine po rukama i licu. Epilog ove jezive priče očekuje se na sudu.

Nataša Bekvalac: Od ljubavi do mržnje za godinu dana

Nataša je Luku tužila za nasilje,  on joj se "odužio" tako što je tužio njenog oca Dragoljuba Bekvalca za zastrašivanje i nasilje. Protiv nje je podneo tužbu u kojoj stoji da potražuje 150.000 evra, koliko je, prema njegovim navodima, uložio u svadbeno veselje na Ibici, kao i renoviranje stana u Beogradu i salaša u Čeneju.

Nataša Bekvalac: Uklonila svako sećanje na ljubav s Lukom

Od kada je drama počela pa sve do pre desetak dana, Nataša se nije oglašavala na društvenim mrežama. Prvo što je uradila jeste da je obrisala sve Lukine fotografije sa instagram profila.

 


Krajem maja je objavila fotku sa starijom ćerkom Hanom koju je rodila dok je bila u braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Bilo je jasno da se Nata povukla na salaš.

Otac Nataše Bekvalac pod istragom: Luka Lazukić tužio tasta zbog pretnji i porodičnog nasilja

 

A danas, prvi put od porodične drame, podelila je i fotku sa tromesečnom Katjom. S ćerkicom u naručju i zagledana u daljinu, lepa pevačica uživa u trenucima spokoja pred buru koja joj tek predstoji na sudu.

 

 

Maja Gašić

Autor