Boris Beker veruje u Đokovića: Prepoznajem Novakov šampionski duh

Autor:

05.06.2018 09:48

Foto:

Foto:



Legendarni nemački teniser Boris Beker veruje da Novak Đoković može da dobrog rezultata u Parizu. Nekadašnji trener srpskog igrača ističe da ponovo vidi glad za pobedama kod Đokovića.

Nisu mu se ostvarili snovi: Šta italijanski rival kaže o Novaku

Miljenik publike: Novak Đoković zaslužno nazvan “srpskim Rokijem” (foto/video)

-Pažljivo gledam njegove mečeve. Prepoznajem onu fizičku spremnost i udarce sa osnovne linije koji su ga učinili šampionom samo pre dve godine. Znam da neki stručnjaci sumnjaju u njegovu glad za pobedama i posvećenost. Međutim, on je nekadašnji šampion i ne bi bio ovde da ne želi da ponovi taj rezultat. Napreduje iz meča u meč i nije daleko od najbolje forme - kazao je Beker.

Đoković će u četvrt finalu Rolan Garosa danas od 16 časova igrati protiv Italijana Marka Čekinata, koji do turnira u Parizu nije ostvario nijednu Gren slem pobedu.

Italijan je 72. na ATP listi, a naš teniser kaže da zna da bi Čekinatijeva pozicija na rang-listi mogla da bude zamka, i da opuštanja ne sme da bude.

Објава коју дели Marco Cecchinato (@ceck1) дана 9. Апр 2018. у 11:13 PDT

Osvojila ga buduća šampionka: Novak Đoković u preslatkom društvu na Rolan Garosu (foto)

- Trenirali smo mnogo puta, poznajemo se dobro. Jako je fin momak, radi dosta, puno je posvećen, vredan je, a takva mu je i igra, naročito na šljaci. Neka je vrsta "radilice", na pozitivan način. Dosta se trudi, bori, ne daje mnogo lakih poena, tako da protiv njega pobeda treba da se zaradi - rekao je Đoković pred meč sa Čekinatijem.