Drama Nataše Bekvalac se nastavlja: Luka povukao tužbu za razvod i podneo novu

Autor:

09.06.2018 15:30

Foto:

Foto:



Pevačica Nataša Bekvalac početkom aprila doživela je pravu porodičnu dramu kada ju je još uvek zakoniti suprug pretukao nakon što se jedne noći vratio iz grada. Njihova priča dobiće epilog na sudu, a pevačica je biznismena tužila za nasilje u porodici.

Nataša Bekvalac: Pesmom protiv tuge i bola

Nataša je istovremeno podnela i zahtev za razvod braka, a isto je učinio i Lazukić, s tim što je IT stručnjak protiv nje podneo prijavu i za lažno prijavljivanje, budući da tvrdi da je nije tukao.

Spokojna uz Katju: Prva slika Nataše Bekvalac sa ćerkicom nakon bračne bure (foto)

Međutim, tu se ova mučna priča ne završava. Pored tužbe protiv Natašinog oca Dragoljuba za zastrašivanje i pretnje, Luka od pevačice potražuje 150.000 evra koliko je, prema njegovim navodima, uložio u svadbeno veselje na Ibici, ali i renoviranje stana u Beogradu i salaša u Čeneju.

Tužio suprugu: Luka Lazukić hoće Nataši da uzme sve?

Prema najnovijim saznanjima, veoma ažurni Lazukić je na ovu listu dodao još jednu tužbu. Naime, Luka je protiv bivše supruge podneo prijavu kojom je tereti za krivično delo ucene. Dokaz koji će podneti su mejlovi u kojima mu Nataša preti, ucenjuje ga i vređa.

Nataša Bekvalac: Od ljubavi do mržnje za godinu dana

Istovremeno, povukao je tužbu za razvod, a i otkazao punomoćje advokatima kancelarije koja ju je u njegovo ime sudu dostavila račune iz restorana, sa benzinskih pumpi i sličnih objekata, tražeći refundaciju. Lazukiću nije bila namera da traži  povraćaj tih troškova, već samo onih koji se tiču njegovih ulaganja u izgradnju salaša. Što se tiče razvoda, nije odustao od njega, već će novu tužbu podneti "kad bude vreme".

 

Maja Gašić

Autor