Princ Luj raste daleko od znatiželjnih pogleda: Kada će javnost napokon videti trećeg naslednika Kejt i Vilijama

Autor:

13.06.2018 20:47

Foto:

Foto:



Kejt Midlton i princ Vilijam postali su roditelji treći put 23. aprila, a istog dana ponosma majka javnosti je pokazala novog kraljevskog naslednika, princa Luja. A prva prilika da svet ponovno vidi malog princa biće, kako tvrde upućeni, na dan njegovog krštenja.

Kejt Midlton i princ Luj: I beba i majka rekorderi

Vojvotkinja od Kembridža posle rođenja trećeg deteta već se nekoliko puta pojavila u javnosti u sklopu kraljevskih angažmana, a najznačajniji je sigurno bio venčanje princa Harija i Megan Markl.

Velika zaštitnica malenog Luja: Princeza Šarlot se ne odvaja od mlađeg brata

I dok se svet divi njenoj neverovatnoj figuri koju je u ekspresnom roku uspela da dovede do savršenstva, mnogi se pitaju i kada će ponovno imati priliku da vide najmlađeg sina vojvotkinje i vojvode od Kembridža.

Iako Kensingtonska palata još nije objavila bilo kakve vesti o trećem detetu princa Vilijama i Kejt Midlton, očekuje se da će se njegovo krštenje obaviti početkom jula, piše tportal. Biće to ujedno i prva prava prilika da svet vidi trećeg naslednika Kejt i Vilijama.

Prva poseta princu Luju: Kako se kraljica Elizabeta doterala za upoznavanje sa praunukom (foto)

Razumljivo je da je bebi prvih nekoliko nedelja bio potreban mir, a doktori ni ne preporučuju majkama da svoju novorođenčad odmah vode u velike gužve i publiku.

Ako je suditi prema dosadašnjem razvoju događaja posle rođenja prva dva deteta, princa Džordža i princeze Šarlot, krštenje bi se zaista moglo održati kroz petnaestak dana.

Kejt Midlton izašla iz bolnice: Prve fotografije tek rođenog princa (foto)

Princ Džordž kršten je krajem oktobra 2013. godine, tri meseca nakon rođenja, a njegova dve godine mlađa sestra princeza Šarlot u julu 2015., samo dva meseca nakon što je došla na svet.