Nisu jagode sa šlagom: Novak Đoković otkrio koja je njegova omiljena poslastica

Autor:

04.07.2018 21:00

Foto:

Foto:



Jagode sa šlagom ili trava sa ukusom pobede? Novak Đoković nema dilemu koji mu je omiljeni dezert na Otvorenom prvenstvu Engleske.

Ubedljiv start: Novak Đoković u drugom kolu Vimbldona (foto)

Uoči sutrašnjeg duela drugog kola Vimbldona protiv Orasija Sebaljosa, trostruki šampion prisetio se onog osećaja kada je prvi put podigao pehar i u vrtlogu emocija pojeo delić Centralnog terena.

“Ja sam jedna srećna devojka, supruga, majka”: Jelena omiljenim stihovima čestitala Novaku rođendan (foto)

- Obožavam ukus vimbldonske trave. Ako je jedem, znači da sam u finalu i da sam osvojio titulu. To je moja mala tradicija koju sam održao sva tri puta i voleo bih to da ponovim - poručio je 12. nosilac.

Njegovi fanovi bi voleli da se uz travke na meniju nađe i malo mesa, ali ova porcija sreće nema veze sa Novakovim vegetarijanskim navikama.

Novak Đoković: Vera u sebe vodi nas do ostvarenja snova

- Kao klinac sam sanjao da osvojim Vimbldon. Sa sedam-osam godina pravio sam male trofeje i podizao ih ispred ogledala. Tada sam rekao sebi, ako jednog dana trijumfujem - ješću travu sa terena. Ne znam zašto sam baš to odabrao. Ali, kada sam je prvi put okusio, bio je to najslađi dezert koji sam ikada probao. Nadam se da ću još jednom iskusiti taj osećaj pre nego što završim karijeru - naglasio je Đoković, navode Novosti.