Marija Šriver i Arnold Švarceneger: Najduži razvod u istoriji

Autor:

09.07.2018 12:04

Foto:

Foto:Glumac Arnold Švarceneger i njegova supruga Marija Šriver mogli bi da uđu u Ginisovi knjigu rekorda. Naime, njihov razvod braka traje više od sedam godina i nema znakova da se ova brakorazvodna parnica bliži kraju.

Arnold Švarceneger posle operacije: Dobro sam, ali ne sjajno (video)

Marija je zahtev za razvod braka podnela prvog jula 2011, dan nakon što je saznala da Arnold imao ljubavnu vezu sa sluškinjom koja je rodila njegovo dete.

Otac mu je najbolji uzor: Sin Arnolda Švarcenegera krenuo njegovim stopama (foto)

Kada je njihov brak napukao, brzo su se dogovorili oko zajedničke brige za dvojicu sinova – tinejdžera, ali je bilo trzavica oko imovine "teške“ 400 miliona dolara. Ipak, na kraju su se dogovorili da sve dele na pola, piše TMZ.

Arnold i Marija upoznali su se 1982. i četiri godine kasnije su se venčali, ali nikada nisu potpisali predbračni ugovor.

Arnold Švarceneger o siromašnom detinjstvu u Austriji: Otac me je često ponižavao

Konan mlađi: Vanbračni sin Arnolda Švarcenegera neverovatno liči na oca (foto)

Mediji šuškaju da Arnoldu nije u interesu da se ovaj brak okonča. Marija bi ponekad pokazala inicijativu za konačnim razvodom, ali uglavnom bi puštala da stvari idu svojom tokom. Svi oni koji poznaju ovaj par kažu da se Arnold i Marija sasvim sigurno neće vratiti jedno drugom, ali neće niti staviti "tačku na i“ kada je njihov brak u pitanju. Nakon sedam godina jasno je da do njihovog razvoda verovatno nikada i neće doći, navodi Azra.