Rijaliti zvezda na Forbsovoj listi: Kajli Džener najmlađa milijarderka koja sama zarađuje, društvene mreže kažu drugačije

Autor:

12.07.2018 11:49

Foto:

Foto:



Američka zvezda televizijskih rijaliti programa i moćnica u kozmetičkoj industriji 20-godišnja Kajli Džener, prema tvrdnjama magazina Forbs, uskoro će postati najmlađa milijarderka koja sama zarađuje u istoriji.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 4. Јул 2018. у 10:21 PDT

U avgustovskom izdanju Forbs je Kajli Džener stavio na naslovnu stranu, a u priči o njenom munjevitom usponu iznosi procenu kako njena sadašnja imovina vredi 900 miliona dolara.

Kajli i Kendal Džener kreirale novu kolekciju kupaćih kostima (foto)

-Ono što je njena polusestra Kim Kardašijan Vest napravila za zadnjice, Džener je učinila za pune usne. Poput Kim, iskoristila je svoje atribute kako bi stekla slavu i novac -ističe se u priči o devojci s naslovnice.

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 24. Јун 2018. у 10:22 PDT

Kajli Džener je 2016. godine pokrenula kozmetičku kompaniju Kylie Cosmetics koja je postigla veliki uspeh kod pripadnica lepšeg pola.

Džener je svoj uspeh podelila sa obožavaocima na Instagram.

-Vau. Ne mogu da verujem da objavljujem svoju Forbs naslovnicu. Hvala vam za članak i priznanje. Srećna sam da mogu svaki dan da radim ono što volim. Nisam ovo mogla ni da sanjam - napisala je Kajli uz objavljenu fotografiju naslovne stranice poslovnog mesečnika.

Kajli Džener: Ponosna mama objavila prvu fotku bebice i otkrila ime (foto)

Kako Kajli Džener dolazi iz bogate porodice, i najmlađa je ćerka Kejtlin (nekadašnjeg Brusa) i Kris Džener, mnogi su korisnici društvenih mreža kritikovali Forbs što uz 20-godišnju devojku kažu da "sama zarađuje".

Објава коју дели Kylie (@kyliejenner) дана 1. Јун 2018. у 3:12 PDT

-Samostalan znači da si uspeo u životu bez pomoći. Upotreba u rečenici: "Forbs tvrdi da je Kajli Džener samostalna žena" . objavljeno je na Tviter stranici Dictionary.com.

Džoging na štiklama: Kajli, Kim i Kanje u laganom razgibavanju (foto)

-Samostalna? Stvarno? Lako je postati milijarderka kad su ti roditelji milioneri... To se zove generacijsko bogatstvo + nepotizam - napisala je na svojoj stranici na Tviteru portparolka američkog ogranka kompanije L'Oreal Luxe Šelbi Ajvi Kristi.