Aleksis Ohanijan o najgorem periodu u životu: Mislio sam da će Serena umreti

Autor:

17.07.2018 12:48

Foto:

Foto:



Kada je Serena Vilijams pre nešto manje od godinu dana prvi put postala mama, svet je nije znao da jedna od najboljih teniserki sveta prolazi kroz životnu dramu. Nakon porođaja lekari su se borili za njen život, o čemu je teniserka pričala u ekskluzivnom intervjuu za američko izdanje magazina “Vogue”.

Ispovest Serene Vilijams: Dva meseca bolova, strepnje i očaja nakon porođaja

 

Jake kontrakcije su usporile rad bebinog srca, te je Vilijamsovoj hitno izveden carski rez. Dan nakon porođaja teniserka se požalila na oteženo disanje, a zbog pređašnjih problemima sa zgrušavanjem krvi i pojavom trombova, lekari su zaključili da se radi o plućnoj emboliji.

Ko je pio, a ko profitirao na svadbenoj žurci Harija i Megan: Serena Vilijams otkrila šta se dešavalo iza zatvorenih vrata u Vindzoru

 

O tim danima strepnje i straha, prvi put je progovorio i Serenin suprug, suosnivač i vlasnik društvene mreže “RedittAleksis Ohanijan.

Family day yesterday. @olympiaohanian was not having it though. @serena collection top.

Објава коју дели Serena Williams (@serenawilliams) дана 8. Јун 2018. у 7:18 PDT

- Nekoliko dana nakon rođenja naše ćerke, moja supruga je išla na operaciju. Poljubio sam je za rastanak, i u tom trenutku niko nije znao da li će se vratiti. Sve što smo želeli jeste da preživi. Deset meseci kasnije, ona je u finalu Vimbldona - ispričao je Aleksis i čestitao Anđelik Kerber na osvajanju ovog prestižnog turnira, a zatim dodao:

Teniserka okupila svetski džet-set: Udala se Serena Vilijams

- Serena će uskoro ponovo držati trofej u svojim rukama. Najdragoceniji je čeka kod kuće. Naša porodica zna da će osvajati još mnogo titula. Ona tek počinje i ja ne bih mogao da budem ponosniji - zaključio je Ohanijan koji se sa Vilijamsovom venčao 16. novembra prošle godine u Nju Orleansu.

Ostvarila svoj veliki san: Serena Vilijams lansirala novu modnu liniju (foto/video)

Maja Gašić

Autor