Daleko od očiju javnosti: Princ Vilijam i Kejt Midlton sa decom na zasluženom odmoru

Autor:

24.07.2018 16:15

Foto:

Foto:



U britanskoj kraljevskoj porodici poslednjih meseci bilo je mnogo obaveza i događanja, a jedno od značajnijih sigurno je rođenje trećeg deteta princa Vilijama i Kejt Midlton.

Slavlje u kraljevskoj porodici: Princ Vilijam i Kejt Midlton krstili sina Luisa (foto/video)

Zbog toga su nakon niza poslovnih obaveza u kraljevstvu vojvode od Kembridža uzeli kratki predah i s dečicom otputovali na godišnji odmor.

Kraljevska porodica objavila fotografije sa krštenja najmlađeg sina Kejt i Vilijama (foto)

O lokacijama medenih meseca i godišnjih odmora članova kraljevske porodice ne govori se u javnosti. Destinacije se skrivaju od medija kako se vojvodama ne bi narušili željeni mir i privatnost. Ipak, strani mediji uspeli su da dođu do informacije o tome gde će letnje praznike provesti princ Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton.

Kako navodi britanski Elle, britanski prestolonaslednik i njegova supruga, koja je pre tri meseca na svet donela treće dete, princa Luisa, otputovali su privatnim avionom na karipsko ostrvo Mistik.

Najmlađa zvezda Vimbldona: Kako je Stefan Đoković očarao Kejt Midlton? (video/foto)

Petočlanoj porodici ovo je prvi zajednički odmor. Supružnici i njihovo troje dece, princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis, viđeni su na aerodromu u St. Luciji tokom ukrcavanja u manji avion koji je trebao da ih preveze do ostrva.

S njima su navodno otputovali i roditelji vojvotkinje Kejt Midlton koji će novopečenoj mami pomagati s tromesečnom bebicom, ali i vragolastim Džordžom i Šarlot. Ovoga puta Vilijamovoj supruzi na odmoru se nije pridružila trudna sestra Pipa Midlton, navodi tportal.

Inače, ostrvo Mistik manje je poznat javnosti i udaljen je oko stotinjak milja od Barbadosa. Maleno privatno ostrvo okruženo je tirkiznim morem, a na njemu prevladavaju peščane plaže. U ovom tropskom raju izgrađeno je tek stotinjak privatnih vila, zbog čega ovu lokaciju biraju uglavnom članovi kraljevstva i najbogatiji ljudi sveta koji teže privatnosti…

Ovo nije prvi put da Kejt i Vilijam dolaze na ovo predivno ostrvo. Godine 2012. otputovali su na njega sami kao bračni par, a dve godine kasnije stigli su s prvorođenim sinčićem Džordžom koji je tada imao samo godinu dana.

Princeza Šarlot – najmlađa modna ikona: Haljinica od 34 funti najtraženiji model za leto (foto)

Inače, roditelji Kejt Midlton, Kerol i Majkl Midlton, tamo dolaze skoro svake zime na kratki odmor.

Budući da je malenom princu Džordžu u nedelju bio peti rođendan, mediji nagađaju kako ga je proslavio upravo u tropima trčkarajući po jednoj od peščanih uvala i brčkajući se sa sestricom u moru…