Veridba na rođendan: Nik Džonas zaprosio 11 godina stariju Prijanku Čopru

Autor:

27.07.2018 18:13

Foto:

Foto:



Lepa indijska glumica i bivša Mis sveta Prijanka Čopra, posle svega nekoliko meseci zabavljanja, verila se za 11 godina mlađeg pevača Nika Džonasa.

Tri tajne besprekornog izgleda jedne od najlepših žena sveta

Kako prenose strani mediji, 25-godišnji muzičar je glumicu zaprosio na njihovom putovanju u London, i to baš na 36. rođendan atraktivne Indijke.

Oni su Prijankin rođendan proslavili s Nikovim bratom i njegovom devojkom Sofi Tarner, zvezdom serije "Game Of Thrones".

Nik je navodno zatvorio kompletnu Tiffany prodavnicu u Njujorku kako bi pronašao pravi prsten za svoju izabranicu, a informaciju o veridbi slavnog para potvrdio je biši saradnik indijske glumice na Tviteru.

Prijanka Čopra se našla u neprijatnoj situaciji koja je zabrinula Njujorčane (foto)

Prijanka i Nik se još nisu oglasili, a fanovi očekuju prve fotografije sa romantične veridbe na društvenim mrežama.

Mesecima se šuškalo kako su njih dvoje zajedno, a glumica i pevač tek nedavno su potvrdili kako su zajedno kada su otišli u Mumbai da posete njenu mamu.

Dodatnu potvrdu Nik je ostavio na svom Instagramu kada je objavio kratki Prijankin video uz zaljubljeni emotikon i kratki opis "ona".

Објава коју дели Kalaakar (@nyckalaakar) дана 22. Јун 2018. у 4:21 PDT

Prijanka Čopra u seksi izdanju izmamila uzdahe na premijeri “Čuvara plaže” (foto)

Nik je pre Prijanke bio u vezi sa manekenkama Olivijom Kulpo i Džordži Fovler, kao i glumicom Kejt Hadson koja je od njega starija 13 godina. Prijanka je jedna od najplaćenijih zvezda u Indiji i mnogi je smatraju jednom od najlepših žena na svetu.