Nataša Ninković: Za brak se treba boriti

Autor:

28.07.2018 14:21

Foto:

Foto:



 Nataša Ninković dve decenije je u braku sa Nenadom Šarencem sa kojim ima dvojicu sinova - blizance Luku i Matiju - koji su nedavno proslavili 17. rođendan, ali glumica nije iste godine stupila u crkveni i građanski brak.

Nataša Ninković: Holivduski trenuci sa suprugom (foto)

Nataša Ninković: Beda je strašna, ali ne zbog onoga što ti uradi u želucu, nego u duhu

Na večnu ljubav i vernost zavetovali su se jedno drugom pred Bogom 1997. godine, dok su to pred zakonom učinili punih 14 godina kasnije, tačnije 2011. godine.

-Venčanje u crkvi je bilo moj uslov. Međutim, iako nisam imala odnos prema građanskom braku i bila njegov protivnik, obavili smo to iz nekih praktičnih razloga - rekla je Nataša za Glosi i dodala:

Nataša Ninković: Ne dozvoljavam više da mi neko ispira mozak

-Pa i zbog dece, jer su Luka i Matija kao mali mislili kako se svi muškarci prezivaju Šarenac, a sve žene Ninković.

Nataša Ninković o pobedi, a potom i povratku poroka

A šta misli o braku i da li je za njegov opstanak važan potpis, glumica kaže:

-Verujem u brak i u zajednicu, pa ne razumem mlade ljude koji govore drugačije. Nekada sam mislila da papir ništa ne znači, a sada bih rekla da i on ima neku težinu. Bila sam svedok tome da su se ljudi pred razvodom zbog zamršene papirologije predomišljali i odustajali od njega. Za brak i zajednicu se treba boriti. Prirodno je i normalno da tako živimo i zbog dece. Nisam vaspitana da je liberalna veza u redu, niti na taj način gajim svoju decu.