Madona: "Humanitarna" proslava 60. rođendana

Autor:

30.07.2018 15:46

Foto:

Foto:



Madona svoj predstojeći 60. rođendan proslavlja akcijom sakupljanja sredstava za siročad i decu u Malaviju, koju od danas do 31. avgusta organizuje zajedno sa  fejsbukom.

Madonini obožavaoci mogu da donacije uplate direktno preko njene stranice na toj društvenoj mreži ili, pak, da počnu sami da sakupljaju sredstva na fejsbuku za njenu kampanju, prenosi AP.

Madona kuva hranu, ali je ne jede: Najneobičnije dijete slavnih

 

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 18. Јул 2018. у 11:13 PDT

Prihodi će biti namenjeni fondaciji "Rejzing Malavi" (Raising Malawi).

- Nepokolebljivo sam posvećena obezbeđivanju toplog doma ugroženoj deci. Za svoj rođendan ne mogu da zamislim bolji poklon nego da svoju globalnu porodicu povežem sa ovom lepom zemljom i decom kojoj je pomoć najviše potrebna - rekla je Madona, koja će 60 godina napuniti 16. avgusta.

Kraljica popa se sjajno zabavila: Kad vas “poprska” Madona (foto)

Prema njenim rečima, svaki sakupljeni dolar će direktno otići za obroke, škole, uniforme i zdravstvenu negu.

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 16. Јул 2018. у 11:15 PDT

- Želim da se udružim sa prijateljima, fanovima i podržavaocima kako bismo promenili živote dece Malavija i stavili im do znanja da su hranjeni, zaštićeni i voljeni - istakla je poznata pevačica.

Potresna priča o svetski poznatoj balerini inspirisala pevačicu: Madona se vraća filmu

Објава коју дели Madonna (@madonna) дана 16. Јул 2018. у 9:02 PDT

Madona, koja je usvojila četvoro dece iz Malavija, osnovala je fondaciju "Rejzing Malavi" 2006. kako bi se borila protiv siromaštva i nedaća koje muče siročad i ugroženu decu Malavija, a prošle godine je otvorila dečje krilo bolnice u toj državi u istočnoj Africi.

Maja Gašić

Autor