Oglasila se Demi Lovato: Boriću se, ovo je bolest koja ne nestaje vremenom

Autor:

06.08.2018 13:50

Foto:

Foto:



Američka pop pevačica Demi Lovato oglasila se nakon što je krajem jula završila u bolnici zbog trovanja alkoholom. Zahvalila se svojoj porodici, fanovima i lekarima u bolnici Cedars-Sinai u Los Anđelesu bez kojih, kako kaže, ne bi pisala ovo pismo danas.

Čeka je dug oporavak: Demi Lovato ide na odvikavanje od alkohola i narkotika

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана 29. Јун 2018. у 4:53 PDT

-Zahvaljujem se Bogu što me održao u životu i svojim fanovima kojima sam večno zahvalna na ljubavi i podršci tokom proteklih nedelja. Vaše pozitivne misli i molitve su mi pomogle da prebrodim ovo teško vreme - rekla je pevačica.

Istakla je kako je zavisnost bolest koja neće nestati vremenom i da će morati da se bori kako bi je prebrodila.

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана 18. Јун 2018. у 9:01 PDT

Prebrodila krizu: Demi Lovato se probudila nakon predoziranja

-Sad mi je potrebno vreme da ozdravim i da se fokusiram na to da budem trezna i na putu ka ozdravljenju. Ljubav koju ste mi pružili pokazala mi je da nikada neću biti zaboravljena i radujem se danu kada ću moći da kažem da sam uspela i da sam na drugoj strani. Boriću se - napisala je nekadašnja Dizni zvezda.

Објава коју дели Demi Lovato (@ddlovato) дана 13. Јун 2018. у 11:16 PDT

Ranije je govorila o svojoj borbi sa zavisnošću, bipolarnom poremećaju i poremećaju ishrane. Snimila je i pesmu pod nazivom "Sober" (Trezan) u kojoj se izvinjava roditeljima što je ponovo pijana i obećava da će potražiti pomoć i lečiti se.

Demi Lovato: Bolno priznanje na koncertu

U dokumentarcu koji je objavljen prošlog oktobra na YouTubeu Lovato je priznala kako je koristila i droge od svoje 17. godine kada je prvi put probala kokain.