Ponosna na supruga: Lepa Brena podelila istorijski trenutak u Bobinoj karijeri (video)

Autor:

06.08.2018 19:42

Foto:

Foto:



Jedan od naših najuspešnijih parova, Lepa Brena (58) i Slobodan-Boba Živojinović (55) u braku su 26 godina, a njihova ljubavna priča traje više od tri decenije.

Brena i Boba Živojinović: To što smo ostali zajedno 30 godina najbolji je dokaz iskrene ljubavi

U vreme kada su se upoznali, Brena je već bila velika muzička zvezda, a Boba na vrhuncu teniske karijere. Bilo je to 1986. godine, a svetska štampa je brujala o mladom teniseru iz Srbije koji je u četvrtfinalu Australijan opena nonšalatno savladao najveću prznicu belog sporta, Džona Mekinroa.

Emotivni Boba raznežio zvanice na venčanju Aleksandre i Filipa: Uvek nam je bila želja da imamo ćerku (video)

Ponosna na supruga, na to kako smireno ostavlja Mekinroa da se svađa sa sudijom i odlazi u ložu da prezalogaji, folk diva je objavila ovaj istorijski trenutak na društvenim mrežama.

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa) дана 4. Авг 2018. у 3:07 PDT

 - Moja ljubav - napisala je u komentaru.

O čuvenom sendviču se priča više od 30 godina, a sam Boba je svojevremno izjavio da on predstavlja simbol njegove karijere.

Boba Živojinović o legendarnom rivalstvu sa Mekinroom: Gde god da odem, taj “čuveni sendvič” me prati već 32 godine

– Ah, taj sendvič… Neverovatna je stvar da bilo gde da odem, ne samo kod nas ili u bivšoj Jugoslaviji, već širom sveta, taj sedvič me prati. Prati me poslednje 32 godine i verovatno je simbol moje teniske karijere - jednom prilikom je ispričao Boba.

Maja Gašić

Autor