Kruna ljubavi sa pilotom iz Budve: Nevena Božović staje na ludi kamen

Autor:

20.08.2018 13:08

Foto:

Foto:



Nakon što se mesecima u javnosti spekulisalo o njenom emotivnom statusu, jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije Nevena Božović (24) ekskluzivno za "Gloriju" je  potvrdila da je u vezi sa Nikolom Ivanovićem, pilotom i hotelijerom iz Budve.

Nevena Božović: Fotografija govori više od reči (foto)

– Potvrđujem da smo u vezi. To činim prvi put jer je u pitanju istina – rekla je u aprilu Nevena koja je sa šarmantnim crnogorskim pilotom tada već bila nekoliko meseci u vezi.

A kako prenose domaći mediji, par je odlučio da uskoro stane na ludi kamen. Nevenina majka i otac, Ružica i Zoran, već su otputovali u Budvu na upoznavanje sa Nikolinim roditeljima, otkrio je izvor blizak paru.

 

- Otkada su zajedno oni se ne razdvajaju. Čim je krenula letnja sezona Nevena je sve nastupe koje je imala u Crnoj Gori prihvatila i tako sve poslove prebacila na primorje kako bi bila sa Nikolom. Najviše vremena provode u Budvi, a sada kada su došli njeni roditelji svi smo posumnjali da nešto veliko spremaju - ispričao je izvor za "Alo".

Nevena Božović: Visoka škola zavođenja

Planovi za venčanje su uveliko u toku, a roditelji buduće mlade su više nego zadovoljni izborom svoje ćerke.

 

Nevena Božović: Nežna dama opsednuta kožnim jaknama

- Ružica i Zoran došli su u Crnu Goru zbog dve stvari. Da uživaju na crnogorskom primorju sa ćerkom, ali i da odobre velike planove. Oni su se jednog popodneva našli u restoranu a uopšte se nisu iznenadili kada im je par rekao da će da se venčaju. Mama i tata njega vole, on je šarmantan i drag dečko, a prema Neveni se ponaša kao da je kraljica, pa što ga ne bi prihvatili za zeta. Još nisu odlučili gde će biti venčanje niti u kada tačno, ali njima je najbitnije da je njihova ćerka srećna.

Maja Gašić

Autor