Novak Đoković nakon teške pobede nad Fučovičom: Jednostavno nađeš način da preživiš

Autor:

29.08.2018 10:28

Foto:

Foto:



Najbolji srpski teniser Novak Đoković izborio je plasman u drugo kolo US Opena pobedom nad Martonom Fučovičom iz Mađarske u četiri seta. Đoković je do trijumfa u prvom međusobnom susretu sa mađarskim teniserom došao sa 6:3, 3:6, 6:4, 6:0, posle tri sata igre.

Novak Đoković usrećio baku: Posebna rođendanska čestitka vernoj obožavateljki (video)

Novak se zahvalio se organizatorima US Opena na desetominutnoj pauzi koju su odredili tokom meča protiv Mađara koji je odigran po iscrpljujućem vremenu u Njujorku.

- Nikada ranije to nisam iskusio. Hvala grend slemovima, baš nam je bio potreban taj desetominutni odmor, da se uvede, hvala - rekao je Nole.

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана 28. Авг 2018. у 8:14 PDT


- Mnogo sam se mučio u prva tri seta- rekao je Đoković po završetku meča u njujorškom Kvinsu, navodeći da je i mađarski teniser jednako teško podneo napore pred kraj trećeg seta. - Posle je sve bilo lakše... Jednostavno nađeš način da preživiš - rekao je šesti teniser sveta.

Prošlo je 12 godina: Kako je Nole slavio prvo ATP finale (foto)

Đokoviću je na Tviteru podršku pružio bivši trener Boris Beker, dok je nešto drugačiji stav iskazao legendarni Džimi Konors, mada je i on poslao poruku podrške teniserima.

 

- Je li vruće? Da imam šansu da igram za 3,5 miliona dolara, igrao bih u podne u Sahari. To je deo igre. Izađite na teren i dajte sve od sebe. Srećno, igrači! - reagovao je Konors na Bekerov post.

Novak porazio Federera i ispisao istoriju tenisa: Prvi igrač sa “zlatnim mastersom”

 

Објава коју дели We love Emil ? (@svendsenfans) дана 29. Авг 2018. у 12:25 PDT

Đoković je, takođe, rekao da se tokom desetominutne pauze na kraju trećeg seta hladio u ledenoj vodi zajedno sa mađarskim teniserom.

- Zabavno je što smo Marton i ja bili u ledenoj kadi jedan pored drugog - rekao je Đoković odgovarajući na pitanje šta je radio tokom pauze.

Maja Gašić

Autor